Seminaarin ilmoittautuneita on 222

Arvoisa vastaanottaja

te,  jotka olette saaneet sähköpostiinne tämän viestin, olette kirjattu ilmoittamienne ystävienne kanssa seminaariin tulijoiksi:

”Tervetuloa sunnuntaina 13.9. Sotasurmat-tutkimushankkeen julkistamisseminaariin ja Helsingin vankileireillä menehtyneiden muistamistilaisuuteen.

Seminaariin on ilmoittautunut 222 henkilöä. Tilaisuus alkaa Santahamina-talolla kello 11:00. Järjestäjien puolesta toivon, että tulisitte paikalle hyvissä ajoin esimerkiksi Herttoniemen metroasemalta laiturista 5 lähtevillä 86B- tai 86-busseilla, jotka lähtevät kello 09:51, 10:11 ja 10:31. Bussimatka kestää noin 15 minuuttia. Myös omalla autolla tulo on mahdollinen. Parkkipaikat sijaitsevat Santahamina-talon ympärillä.

Santahaminan porttivartio tarkastaa tulijoiden ilmoittautumiset. Pyydänkin teitä varaamaan henkilöllisyystodistuksen (vast.) mukaan. Keväällä valmistunut järkälemäinen Santahamina-talo, osoitteessa Santahaminantie 2, sijaitsee saaren päätien varressa noin 200 metrin päässä portilta. Samalla kohdalla on bussipysäkki.

Seminaarivaihe päättyy kello 14:00. Muistotilaisuus Santahaminan punavankien hautausmaalla alkaa kello 15:00 ja kestää noin puoli tuntia.

Tapahtumien välissä on erikseen ilmoittautuneille varuskuntapäivällinen Leijona Cateringin Ravintola Saharassa, joka sijaitsee hautausmaan vieressä. Matkaa Santahamina-talolta varuskuntaravintolaan on 800 metriä. Parkkipaikkojen vähäisyyden vuoksi päivälliselle osallistujia ja muistamistilaisuuksiin tulijoita pyydetään kävelemään em. matka. Päivällis-ilmoittautumisia on vielä mahdollisuus täydentää perjantaihin kello 14 asti. Ateriamaksu, kuin myös kirjatilaukset maksetaan Santahamina-talolla Café Korvikkeen kassalla.

Santahaminan Punavankihautausmaalla muistamistilaisuudessa on läsnäolijoilla mahdollisuus jättää henkilökohtaiset tai edustamansa tahon kukat punavankien hautareliefille viranomaisten seppeleenlaskun jälkeen.

Pukeutumisen toivotaan olevan seminaarissa ja muistamistilaisuudessa hillittyä smart casualia.

 

Parhain terveisin

Jarmo Nieminen
Tietokirjailija

1 thought on “Seminaarin ilmoittautuneita on 222

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.